sve što se željeli znati o izvođačima

U nastavku pročitajte osnovne informacije o bandovima koji u subotu, 21.5.2016. i nedjelju 22.5.2016. nastupaju na ovogodišnjem festivalu...

Kroz program nas vodi, oba dana: Petra Dugandžić!

SUBOTA 21.05.2016. od 15.00 do 23.00

 

Skinbajtesi

su mlada i produktivna Zagrebačka ekipa, te dio novog vala punk scene.

Apolitični su, dakle ne zanimaja ih niti jedna podjela po tom ili nekom drugom pitanju. Iza sebe imaju mnogo koncerata, te su dosegli velik broj fanova, što je izvrsno ako se dotičemo toga da postoje samo godinu dana.

Izdali su EP i DEMO album, sada rade na spotu te na još jednom albumu.

"Bez pol' frke" zabavljaju ekipu i potiču ih na ples.

Imaju dovoljno materijala da mogu svirati okvirno sat i pol.
Članovi banda;

Marin Mežnarić - Vokal i gitara

Bartol Bezjak - Prateći vokal i bass

Antonio Kralj - bubnjevi

 

Media Stres 
je alternativni rock bend iz Čakovca osnovan 2012. godine. Poznati su po svojim energičnim live nastupima. Do sad su uz nastupe na gotovo svim demo festivalima u Hrvatskoj svirali još u Srbiji na Mikser festivalu i na Imagine France festivalu u Parizu. Tu su također još i nastupi na Ferragosto Jam festivalu, NUMI rock i Jailhouse festivalu te nastupi u Mađarskoj, Austriji i Sloveniji, bend je također osvojio i nagradu za najperspektivniji bend po odluci organizatora na Zaprešić demo festvalu 2014. i na 9 O’rock festivalu 2015. godine. Dok krajem 2016. godine bend odlazi na turneju u Veliku Britanju s bendom Lord Bishop Rocks. Do sad su objavili 3 EP-a - Fear and Panic(2013), E.V.I.L. I(2014.) i E.V.I.L. II(2016).
Članovi:
Karlo Komorski - Gitara/Vokal
Arian Peharda - Gitara
Aleksandar Hutinec - Bas gitara
Matej Obadić - Bubnjevi/prateci vokal

Shadon Pearls 

O nama:
Nudimo kvalitetan glazbeni program prošaran domaćim i stranim hitovima. Ideja koja nas vodi - muzika ne poznaje granice. Muzikom se bavimo zato što uživamo u tome. Shadon, ime banda, označava osobu koja ima pozitivan stav prema svijetu, te se trudimo da svaki naš nastup već od prvih taktova pruži publici ugodan doživljaj.

Festivali:

2015 - Svjetski dan glazbe i Artichoke Festival.

Shadon Pearls su:
Jelena Jakšić (vokal)
Marijan Penić (gitara)
Matija Nikić (perkusije)
Siniša Matijašić (bass)

 

HALFTONZ

su hobistički bend nastao početkom 2015. Od travnja 2015. djeluje u današnjoj postavi:

Jelena Marković (Charlie) - vokal

Zoran Jelaković (Kiki) - gitara, prateći vokal

Tom Oštrić - usna harmonika, prateći vokal

Robert Stezinar - klavijature

Berislav Perković - bas gitara

Predrag Dragojević - bubanj (dešnjak)

Halftonz izvod klasične hitove ritam & blues segmenta (tzv. british boom, moderno aranžirani hitovi klasika bluesa, karakteristično za '60 godine prošlog stoljeća) uz poneku vlastitu skladbu sličnog aranžmana. Grupa je sastavljena od entuzijasta srednje generacije (cca. 50 godina starosti) koji su prije toga svirali u brojnim nepopularnim zagrebačkim grupama.

 

RUSTY STRINGS

Željko Toth i Saša Matej Munjas, akustični duo

 

DAMIR GOSSAIN & ZEMLJA

Goran >Horvat Bubanj
Daniel Vukoja Bass
Damir Gossain-vokal ,gitara

Rock bend iz njedara Vinkovačke ravnice...bez puno riječi samo glazba

NO LIMITS

Dubravko Zlomislić - gitara i voc (odrastao u Zapruđu)

Zoran Drlić - bas gitara i voc

Hrvoje Matašin - drum

Mislav Burić – reper, gost u pjesmi "Apokalipsa“

Autorski Rock-blues band

Band osnovan u Zagrebu davne 1992……..

snimili 4 Cda:

1995. "No Limits"

1997. " Nemaš brige"

1999. "Zemlja uzdaha"

2004. "Dobre vijesti"

5 službenih spotova

 

RIZIČNA SKUPINA

Jedna od tekovina ove civilizacije jest i činjenica da se bilo koje četvero ljudi, uzetih s bilo kojeg dijela ove planete i stavljeni na hrpu, mogu prozvati Rizičnom skupinom. Članovi benda su u prvobitnoj postavi bili prijatelji koji su se prije svega družili i tako opuštali ne razmišljajući kuda će bend krenuti, no s vremenom, kao rezultat samoinicijativne kolektivne kreacije, nastaju prve autorske pjesme inspirirane lagodnim i bezbrižnim životom u Hrvatskoj, kao i bezrezervne ljubavi prema političkim elitama. Prvobitna postava doživljava kadrovske promjene, te na upražnjeno mjesto bubnjara i basiste dolaze Alex- Peta i Ivan koji bendu daju još definiraniji zvuk i jačinu. Nina ili kako ju zovu, Frontwoman, je glas Rizične a njenu senzualnost i žestinu vokala valja svakako doživjeti. Kreator općeg glazbenog izričaja benda je gitarist Sale, inače frontmen i gitarista Bombardera. Bend je dosad odsvirao nekoliko koncerata po Zagrebačkim klubovima (Rote 66, Risnjak, Retro, Spunk ) a snimili su i svoj prvi demo nedavno, te je u tijeku snimanje spota . Muzika Rizične skupine je u prvom redu energična i eksplozivna, a zatim i raznolika i zrela. Lako je prepoznatljiva jer je iskrena i jasna. Uglavnom, lakše će vam biti ako doživite ovu svirku, nego da vjerujete gore navedenom.

Članovi:

Nina Špoljarević,vokal, 1975.

Saša Bezuh,  gitara, 1971.

Aleksandar Petelinšek, bubanj, 1978.

Ivan Vučilovski, bas gitara, 1979.

 

THE MICEKS

novi bend Alena Kraljića

The Miceks su potpuno novo ime na hrvatskoj rock sceni. Bend čine mladi rock glazbenici predvođeni poznatim gitaristom Alenom Kraljićem. Kralja je afirmaciju stekao u Pips Chips and Video Clips gdje je izbrusio i svoje skladateljsko umijeće, a svoju rokersku reputaciju učvrstio je kao član pratećeg benda Gorana Bareta - Majke, kao i bendova The Sale of Joy i Cirkus. 
Ostali članovi The Miceksa, mladi ali već iskusni glazbenici jedva čekaju da svirkom pred širom publikom dokažu kako se ravnopravno mogu nositi sa Kraljinim rock iskustvom. 
The Miceks su:
Kralja - gitara
Bruno - gitara
Gigi - bas
Benjamin - bubnjevi
Marko - vokal

 

CASSANDRA AT THE WELL, The Doors Tribute

Band je formiran 31.08.2013. iz želje za sviranjem glazbe našeg omiljenog banda The Doors. Od početaka smo imali ideju da njihovu glazbu odsviramo što vjernije originalu, ali da izbjegnemo situaciju totalnog kopiranja. Što se tiče zvuka cijelog banda, kontinuirano radimo na tome da bude što sličniji originalu. Sa sviranjem je situacija malo drukčija, naime želimo u svakoj pjesmi dati jedan naš doprinos koji bi publika osjetila.

Iako spadamo u amatere jer se glazbom ne bavimo profesionalno, imamo posve profesionalni pristup. Počevši od proba koje su česte pa do toga da su izostanci s njih vrlo rijetki i stvarno opravdani. Nadalje spoj iznimne uživljenosti i energije koju imamo i tijekom proba, na živim nastupima kulminira pa publici dajemo ono što je bitno, emocije i energiju.

Kad je riječ o koncertima, u njih smo ugradili i recitale poezije Jima Morisona. Isto tako u dosta pjesama imamo kraće ili dulje dijelove u kojima se prepuštamo trenutačnom osjećaju i pretačemo ih u improvizacije. Također trudimo se neke pjesme odsvirati u drukčijem ozračju, bilo da se mijenja tempo ili se spajaju s dijelovima nekih drugih pjesama ili kombinacijom navedenih elemenata.

Kako glazbu Doorsa doživljavamo s dozom teatralnosti tako i na koncertima, ako je to tehnički moguće nastojimo pojačati doživljaj publike zanimljivim svjetlosnim efektima.

Za kraj želimo reći da nam je plan pokazati da The Doors i danas imaju veliki broj poklonika širom Hrvatske, Europe i svijeta.

Gabriel - vokal

Emil - klaviature

Lovro - gitara

Milan - bubanj

 

 

QUEEN REAL TRIBUTE

Najveći europski Queen tribute band. Tri puta su svirali veliku turneju u Brazilu (više od 50 koncerata), a nastupali na mnogim velikim festivalima i Queen konvencijama u Europi.

Pored izvrsne svirke i energije, kako bi upotpunili dojam publici, bend krase i kostimi, poput onih koji su nosili originalni članovi grupe The Queen.

Show must go on, We are the champions, Radio Ga Ga, I want to break free, We will Rock you, Bohemian Rhapsody..... su samo neki od hitova koje ćete imati prilike cuti večeras!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

NEDJELJA 22.05.2016. od 15.30 do 23.00


SARA SPINČIĆ

PSIHOZA

Skank rock (Stoner/hard rock with elements of ska, punk and funk)

*Špac( Zvonimir Špacapan) - lead vocals
*Lisac (Jakov Ramničer) - bass
*Frün (Fran Mihelin) - guitar,kazoo,back vocals
*Brle (Luka Brkić) - drums, percussions
*Zhya (Lucija Radač)-violin player, back vocals
Band's team:
*Damir Ramničer - concert soundchecker 
Psihoza je band iz Zagreba koji se orijentira na autorski rad, ali svira i covere, najviše iz gušta.Bend je par žanrova sastavio u jednu melodioznu i skupnu cijelinu prožetu žestokim rockom, te ska, funky i reggae elementima. Najveća snaga benda temelji se ne njegovom višeglasju i unnikatnom stilu stvaranja glazbe.oslav Mihelin – roady

SPACE JAM

Bend u sadašnjoj postavi nastaje 2014. godine upoznavanjem sadašnjih dvoje gitarista, svojim sličnim vizijama uz par promjena sastava i striktnom idejom našli su još 3 istomišljenika koji su se pridružili bendu. Bend žanrovski nije striktno određen nego miješa razne utjecaje od hard, klasičnog rocka do stonerskog i psihodeličnog rocka. Uz prvi demo album na pragu izlaska i vrlo energičnih koncerata odrađenih iza sebe bend je spreman nastaviti raditi punom parom i zagrijati publiku na svoj način tako da ih odvede na jedno svemirsko putovanje a povratak je jedino moguć uz daljnji nastavak slušanja Space Jama !

 

ČKD Praha

Zagrebačka grupa ČKD Praha nastala je početkom 2007. godine, kao čisti cover band, više - manje „sebi za gušt“. Naziv praške tvornice ČKD još se uvijek može primjetiti u zagrebačkim tramvajima starijih godina proizvodnje, tako da je to bila glavna inspiracija za naziv banda, ujedno i besplatna reklama. Nametnuo se tu i zaključak da, ak' se već svira za osobno zadovoljstvo i mizernu naknadu, mogle bi se svirati autorske pjesme! Nakon par godina sitnih svirki i uglavnom palamuđenja po probama, dolaskom klavijaturista stiže neki novi zanos, band kemija s vlastitim pjesmama na temelju rocka, uz prizvuke bluesa, ska i reggaea, a repertoar pojačava preradama novog vala i rocka '80-ih, bez želje za estradom i reality show glupostima! Bitno je da se svira i uživa u tome!

 

BOMBADERI

Bend Bombaderi je četveročlani garage rock sastav iz Zagreba (točnije, svi članovi su s Trešnjevke) Osnovan je krajem 2010. godine. Nakon niza promjena u početnoj postavi i nekoliko uspješnih nastupa postava benda se ustalila i krenula s ozbiljnijim radom. Bombaderi su snimili CD Pravda i nastavljaju s autorskim radom.

Članovi: Sale, vokal i gitara, Krešp, gitara, Bojan, bas, Oton, bubnjevi.

 

GENOVA

bend iz Čakovca.

Krajem 2011. godine Hrvoje Krištofić «Žikac» okupio je novi autorski bend u Međimurju. Bend kasnije nazvan «Genova» ubrzo je počeo sa radom i stvaranjem, u suradnji sa producentom Vjekoslavom Magdalenićem (Nina Badrić, Jura Stublić, Tony Cetinski, Tomislav Goluban).

Postavu benda čine Hrvoje Krištofić i Gabriela Hrženjak kao vokali, Rok Mikec za crno-bijelim tipkama, Dino Blažeka na bas gitari, gitaristi Alen Horvat i Patrik Jambrošić te Nikola Mikulić na bubnjevima.

Genova je u ovih par godina rada odsvirala hrpu koncerata, od mali do velikih pozornica po cijeloj regiji od kojih možemo izdvojiti: Student Day Festival, KIFL, ŠOK Odklop, Porcijunkulovo, PickUp Music Festival, Rovinj Music Festival, 48. Zaječarska Gitarijada te mnoge druge.


 

 

VIKEND REVOLUCIJA

Vikend-revolucija postoji od jeseni 2011, a diskografska aktivnost benda počinje potpisivanjem ugovora s izdavačkom kućom Spona 2012. Od tada smo odsvirali brojne koncerte najviše u Zagrebu, ali i Karlovcu, Krapini, Slavonskom Brodu itd. uz gostovanja u radijskim i TV emisijama. Najprije je 2012. objavljeni EP „Naša kuća“, a od tada je objavljeno ukupno 9 singlova i 6 video-spotova. Singl „Do sjevera“ obilježava potpisivanje izdavačke suradnje sa izdavačem „Spona/Aquarius records“ čime je najavljen i prvi album – „Legato pop". Album je izašao u svibnju 2015. uz singl "Mama, budi jamac!". U međuvremenu je kroz bend prošlo 10-ak glazbenika, a trenutnu postavu čine: Dunja Fajdić (vokal), Mirta Mornar (prateći vokal), Tihomir Babić (gitara), Petar Martinjak (bas gitara), Branimir Ivančan(bubnjevi), Marko Rušnov (gostujući saksofonist) i Hrvoje Prpić (gitara, prateći vokal).

 

MR. PIG POP

Mr PigPop je sav vražji, samo mu je glava svinjska.

Antun Bahat, Goran Kuretić, Ivor Plužarić, Robert Butković

Diskografska kuća Yammat FM.

 

plesna grupa IRISH MAIDEN

pokrenuta 2005 godine. O sebi kratko kažu na Facebook stranici:

“The Irish dancing school where laughing, joking and making friends is as important as the dance.“

Voditelj: Paul O'Grady

 

PunKV - EKV TRIBUTE

Kizo (Veliki Bijeli Slon) ponovo je pokrenuo bend u čast velikom EKV-u koji je nesumnjivo ostavio neizbrisiv trag na ovim prostorima. Iako su se dosad i drugi upustili u avanturu sviranja EKV-a, Kizin PunKV sigurno je najiskreniji i najenergičniji doživljaj EKV pjesama uživo!

 

 

MARIJAN BAN & DIKTATORI

njegovo je ime i informacija.

pozornica Zaprude
Komentirajte....

Write a comment

  • Required fields are marked with *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 
seo plugin
Posts: 1
Comment
Griff110
Reply #1 on : Tue October 18, 2016, 12:42:52
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. <a href="http://www.SEORankingLinks.com">Seo Plugin</a>
seo plugin http://www.SEORankingLinks.com/